Přeskočit na hlavní obsah

Rizika spojená s operací zvětšení prsou: Bezpečnost na prvním místě!

Mnoho žen si chce zvětšit prsa. Odpověď lze nalézt v zavedení silikonového gelu nebo v augmentaci prsními implantáty – operace prsou. Každý ví, jaké nebezpečné následky může mít anestezie. Kromě toho může mnoho dam trpět silnými bolestmi a potřebují dlouhou dobu zotavení, což znamená, že nebudou plně zapojeny do svého pracovního a rodinného života.

Pacientky musí užívat tablety k úlevě od bolesti, protože prsa jsou po chirurgickém zákroku velmi bolavá a citlivá. Znamená to, že celý proces zvětšení prsou pomocí operace je neuvěřitelně drahý a riskantní. Možnosti jako injekce, gely, léky a krémy lze provádět bez přemýšlení o důsledcích užívání chemikálií a hormonů. Snažte se držet dál od těchto nepřirozených řešení.

Co přesně je operace zvětšení prsou a jak se vyhnout souvisejícím rizikům?

Před operací zvětšení prsou

Pokud uvažujete o operaci prsou, musíte se svým chirurgem probrat podrobnosti o zvětšení prsou. Zeptejte se na postup, abyste si vyjasnili všechny momenty, které chcete vědět. Jednou z nejdůležitějších věcí souvisejících s tímto typem operace prsu je velikost vašeho implantátu. Pokuste se co nejpřesněji popsat výsledek, kterého chcete dosáhnout.

Můžete se poradit se svým chirurgem o velikosti, která vám bude nejvíce vyhovovat, nebo můžete svému chirurgovi sdělit, jaká velikost je podle vás nejlepší. Jedním ze způsobů, jak zvolit velikost implantátu, je naplnit plastové sáčky vodou, kterou jste předem změřili, a umístit tyto sáčky do požadované velikosti podprsenky. Váš chirurg tak uvidí, jakou velikost chcete mít. Kromě toho byste také měli mluvit o tvaru svého silikonového implantátu v závislosti na tom, zda chcete mít zaoblený nebo tvarovaný vzhled prsou.

Kromě toho byste se měli rozhodnout pro povrch vašich prsních implantátů. Povrch může být hladký nebo strukturovaný (drsný). Implantáty s hladkým povrchem jsou známé pro nižší míru vyfouknutí, vrásnění nebo zvlnění, ale tyto implantáty potřebují větší kapsu, do které lze umístit. Také se uvádí, že tento typ prsních implantátů má větší šanci ztvrdnout. Implantáty s drsným nebo strukturovaným povrchem obvykle nemají tendenci se zpevnit a ztvrdnout, ale jsou náchylnější k prasknutí a zvlnění než ty hladké. A nezapomeňte, že byste se měli poohlédnout po jiných metodách zvětšení prsou, jako jsou bylinné pilulky na prsa.

Prsní implantáty

Co dalšího potřebujete vědět o operaci zvětšení prsou? Silikonové implantáty se používají v moderní chirurgii zvětšení prsou ke zvětšení ženských prsou. Implantát se skládá ze silikonového obalu s fyziologickým roztokem uvnitř a zlepšuje vzhled prsou: lze měnit velikost, tvar, plnost, štěpení. Jen v roce 2019 se v USA ubytovalo více než 500 000 center prsní chirurgie. Dnes je zvětšení prsou běžnou lékařskou službou, která přibližuje ženy obecně uznávanému estetickému ideálu, i když ještě nedávno bylo považováno za sebedomýšlivé jednání.

Místo pod hrudním svalem je považováno za nejlepší bod pro instalaci implantátu. Instalace implantátu na tomto místě pomáhá vyhnout se induraci a deformaci, i když jde o závažnější chirurgický zákrok. Jednodušší způsob nastavení implantátu je umístit jej pod prsní tkáň. Ale v tomto případě buďte připraveni na zvýšení rizika ztvrdnutí a deformace. Váš chirurg vám vysvětlí všechny možné varianty implantace a podá všechny dostupné a užitečné informace. Pomůže vám vybrat tu nejefektivnější variantu.

Operace zvětšení prsou po hubnutí

Je přirozené, že ženská prsa s přibývajícím věkem ztrácejí svůj tvar, stávají se beztvarými, protože pevná tkáň je nahrazována měkčí tukovou tkání. Když člověk hodně zhubne, probíhají podobné procesy. Může se to stát jak ženám, tak mužům.

Přestože kůže hubnutím velmi trpí, není to jediná část prsu, která je postižena. Bohužel se prsní tkáň „vyfoukne“ a uvolní, přestože před hubnutím bývala plná a pružná. Prsa lze obnovit pomocí prsního implantátu, protože zvětšení prsou dělá prsům dobře.

Při provádění operace zvětšení prsou po zhubnutí se obvykle provede několik malých chirurgických řezů v záhybu blízko základny prsu, kolem dvorce nebo v podpaží. Chirurgové mohou implantáty vložit pod prsní tkáň nebo pod prsní sval (prsní sval). Velký počet pacientek s hubnutím se rozhodne pro umístění implantátů pod prsní sval, protože to zaručuje přirozenější tvar prsou pod jejich „vyfouklou“ kůží.

Operace se provádí v celkové anestezii. Zvětšení prsou je ambulantní zákrok. Operace trvá jednu až dvě hodiny. Pooperační bolest je snížena perorální medikací. Mnoho pacientů se vrací do práce zhruba za týden. Výsledky lze zlepšit pomocí prášků na velikost prsou.

Rizika operace zvětšení prsou

Důvodem, proč se prsní implantáty mračí na morální policii a zdravotníky, jsou zdravotní rizika, která s sebou nesou. Nejnovější z kontroverzí ohledně plnění implantátů silikonovým gelem přimělo mnoho lékařů používat implantáty naplněné fyziologickým roztokem.

Mějte tedy na paměti, že pokud chcete získat účinnou a bezpečnou možnost zvětšení a zlepšení prsou, která vám pomůže dosáhnout výrazného snížení hmotnosti, je nejlepší navštívit některé fóra o zdraví prsou. To je místo, kde vám mnoho žen může navrhnout účinnou možnost, jak získat zpět svůj dřívější vzhled a velikost prsou.

Na fórech o hubnutí jsou speciální aktuální větve. Tam najdete doporučení, jak užívat pilulky na zvětšení prsou. Některé z žen vyzkoušely gel na zvedání prsou a podělily se o zkušenosti s ostatními. S pomocí správných prostředků budete moci vrátit pevnost prsou. Budou vypadat plné a mladší. Takový výsledek je dosažitelný i bez prsních implantátů a rizik s tím spojených. V důsledku toho nebudete trpět vedlejšími účinky.

Implantáty pro zvětšení prsou: Rizika a vedlejší účinky

Příležitostně se mohou prsní implantáty zlomit nebo prosakovat. 3 % trpí únikem během tří let, což způsobí vyfouknutí implantátu. Náplň fyziologického roztoku je slaná voda a tělo ji vstřebá bez škodlivých účinků. Starší implantáty se silikonovým gelem mohou také prosakovat.

Pokud k tomu dojde, může nastat jedna ze dvou věcí. Pokud dojde k rozbití pláště implantátu, který má kolem sebe jizvu po kontraktuře, nemusí mít pocit, že se něco stalo. Navíc, pokud se skořápka zlomí a není tam jizva po kontraktuře, pak prosakování do okolní tkáně vede k pocitu, že se implantát vyfukuje. Vytékající gel se může shromažďovat v prsu a kolem něj se může vytvořit nová jizva. V jiných případech může gel migrovat lymfatickým systémem do jiné oblasti těla.

Přestávky mohou vyžadovat druhou operaci a výměnu netěsného implantátu. Pokud gel migroval, nemusí být možné odstranit veškerý silikonový gel. Tento silikonový gel je to, co někteří říkají, že souvisí s iniciací poruch pojivové tkáně.

Jedna studie, kterou přezkoumali, ukázala, že 63,6 % prsních implantátů, které byly nasazeny po dobu jednoho až 25 let, prasklo nebo prosakovalo.
U implantátů naplněných silikonovým gelem a fyziologickým roztokem některé příčiny prasknutí nebo vyfouknutí zahrnují: poškození chirurgickými nástroji během operace, přeplnění nebo nedostatečné plnění implantátu fyziologickým roztokem (specifické pouze pro prsní implantáty plněné fyziologickým roztokem), kapsulární kontraktura, uzavřená kapsulotomie, stresy jako trauma nebo intenzivní fyzická manipulace, nadměrná komprese během mamografického zobrazování , umístění pupeční incizí, místo poranění prsu, normální stárnutí implantátu, neznámé/nevysvětlené důvody.

Proč trpíte těmito hroznými účinky? Pilulky na prsa jsou bezpečné, přírodní, účinné a opravdu fungují! Toto je revoluční průlom v přirozeném zvětšení prsou. Získejte větší prsa, která chcete, přirozeným způsobem s novými prášky na prsa! Pilulky na prsa fungují za pouhých 30 dní s nulovými škodlivými vedlejšími účinky. Probuďte linii svého poprsí s vlastním přirozeným procesem růstu! Prsní pilulky obsahují bylinky, které přirozeně fungují pro skutečný růst, bezpečným, nechirurgickým způsobem.

Možná jen trochu váháte. To je pochopitelné. Někdy se nové objevy, jako jsou pilulky na prsa, mohou zpočátku zdát až příliš dobré, než aby to byla pravda. Proto byste měli hledat záruku a uživatelskou zkušenost.

Prsní implantáty a kojení

Mnoho žen se ptá, zda mohou po zvětšení prsou kojit. Odpověď zní jednoznačně ano. Pro drtivou většinu žen, které měly program na zvětšení prsou, není kojení s implantáty o nic obtížnější než bez nich. Ve skutečnosti některé ženy, které kojily s implantáty i bez nich, říkají, že kojení po zvětšení prsou je jednodušší!

Kojení je stále větším problémem u pacientek, které měly zvětšení prsou. V minulých letech byly ženy, které dostaly implantáty, vdané a již skončily s porodem. Operaci však podstupuje stále více svobodných žen a žen, které nedokončily nebo dokonce nezačaly rodit.

V roce 1992 se do médií dostala první zpráva o silikonové nemoci. Tehdy panovala obava, že kojení se silikonovými implantáty dítě ohrozí. Byly provedeny studie, které ukazují, že tomu tak není. Hlavním důvodem je, že molekula silikonu je příliš velká na to, aby prošla do mléčných kanálků.

Později byl silikon vyřazen z běžného používání a implantáty Saline byly jedinými dostupnými zařízeními na trhu. I kdyby se fyziologický roztok vyloučil do mléka, jedná se o inertní látku bez škodlivých účinků na matku nebo dítě.

Některé obavy se týkají umístění implantátu a místa řezu. Optimální je prý umístit implantáty pod sval a vyhnout se periaerolární incizi. Důvody jsou jednoduché, při použití těchto pokynů dochází k menšímu zasahování do mlékovodů, které se nacházejí přímo pod kůží a ve tkáni nad svalem prsu. Jako u všeho ve vědě to však není zaručeno. Existuje mnoho žen, které podstoupily zavedení implantátu a incizi na suboptimálních místech a stále jsou velmi úspěšné s kojením.

Je velmi důležité prodiskutovat vaše plány kojení vašeho dítěte v době vaší konzultace. Váš chirurg s vámi bude moci spolupracovat, abyste dosáhli co nejlepších výsledků, i když v blízké budoucnosti neplánujete mít děti.

Pokud chcete rizika úplně eliminovat, podívejte se na přirozená řešení pro růst prsou. Přírodní bylinky na zvětšení prsou znamenají zvětšení, na které můžete být přirozeně hrdí. Žádná operace, žádné bolestivé vedlejší účinky, žádné implantáty, žádná rizika kojení. Prostě zvětšení prsou, které je přirozené a účinné.

Únik prsních implantátů

Hrozba prasknutí nebo úniku prsních implantátů existuje vždy. K jejich plnění se používá slaná voda, která by mohla být pro ženské tělo bezpečná. Ale implantáty naplněné silikonovým gelem, které byly dříve populární, mohou mít také otvory a prosakovat. Může to mít dva možné výsledky. Pokud má obal implantátu kolem kontraktury jizvu, je docela možné si ničeho nevšimnout.

A v případě, že zlomená skořápka nemá jizvu po kontraktuře, žena dostane únik do okolní tkáně s pocitem, že implantát klesá. Gel, který unikl dolů, se může shromažďovat v prsou a kolem něj se tvoří nová jizva. Jinak se gel může dostat dolů lymfatickým systémem do jiných částí těla. Byla by nutná další operace a likvidace vyteklého implantátu. V případě, že gel začal migrovat, může být nemožné zlikvidovat všechen silikon. Podle některých názorů by silikonový gel mohl způsobit vážné problémy s pojivovou tkání.

Tabletky na růst prsou nejsou tak drahé jako prsní implantáty, které jsou navíc tak nejisté. Pilulky na prsa mohou být různé, protože zintenzivňují přirozené zvětšení prsou a zvětšují je o 1 nebo 2 velikosti košíčků.

Silikonový syndrom imunitní toxicity

V prsních implantátech existuje několik forem chemické látky, která může způsobit problémy v lidském organismu. Křemík (Si) je základním prvkem a pravděpodobně způsobuje změny imunitního systému. Oxid křemičitý neboli SiO2 je forma, kterou se těží ze země. Silikonový gel je syntetický materiál obsahující 38% křemíku. Silika obsahuje 45 % křemíku. Dochází k pomalému úniku ("krvácení") silikonového gelu z implantátů přes obal polopropustné membrány a také do a skrz pouzdro, které obklopuje implantáty. To je zachyceno makrofágy (scavengerovými buňkami) našeho imunitního systému a je rozloženo uvnitř těchto buněk, které cestují po celém těle. Gel se rozkládá uvnitř těchto buněk, které putují po celém těle. Gel se rozkládá na oxid křemičitý a křemík, což způsobuje dysregulaci imunitního systému. Vznikají tak protilátky proti křemíku a také proti komplexu křemíku a bílkovin (orgánové systémy), takže dostanete autoimunitní onemocnění.

Níže je seznam chemikálií, které odborníci analyzovali jako součást obalů a gelů prsních implantátů.

Methylethylketon, cyklohexan, isopropylalkohol, denaturovaný alkohol, aceton, uretan, ředidlo laku, ethylacetát, epoxidová pryskyřice, epoxidové tvrdidlo, amin, tiskařská barva, toluen, freon, silikon, lofol (formaldehyd), tavidlo, čisticí kyselina, lepidlo Eastman 910 (kyanoacyryáty), mastek, barevné pigmenty jako separační činidla Oakite (čisticí rozpouštědlo), etylenoxid (ETO), karbobová čerň, xylen, hexan, hexanon 2, antioxidant (kaučuk), oxid zinečnatý, nafta (kaučukové rozpouštědlo), Fenol Benzen-známý karcinogen

Methylenchlorid/dichlormethan. Ten se v těle rozkládá, takže krev nemůže přenášet kyslík. Metabolizuje otravu oxidem uhelnatým a způsobuje depresi centrálního nervového systému.

Nyní můžete mít zvětšení prsou přirozeně! Pilulky na zvětšení prsou vás mohou učinit pevnějšími, kulatějšími a většími za pouhých 30 dní.

Tohle je zvětšení prsou, které opravdu funguje! Přírodní bylinky na zvětšení prsou znamenají přirozený růst. To znamená, že nepotřebujete operaci a nikdy žádnou bolest.

Alternativy operace zvětšení prsou

Velký počet žen chce mít větší prsa. Větší části těchto dam však nedojde zvětšení prsou. Navzdory silné touze nejsou připraveny čelit riziku operace zvětšení prsou – a je to pochopitelné.

Abych řekl pravdu, většina operací zvětšení prsou nedosahuje ideálních výsledků. Dokonce i ti, kteří chtějí vylepšit prsa tak, aby měli B-cup nebo C-c-c, mohou dokončit abnormální nebo drsné implantáty. Vezměte v úvahu, že ženy, které mají implantáty, čelí většímu riziku 21% nárůstu rakoviny. Má to cenu dělat? Chytřejší ženy by raději zůstaly u košíčku A, který nesplňuje nároky, ale neohrožuje zdraví a život, jen aby vypadal sexy.

Ale existuje řešení! Operaci můžete odmítnout, protože k ní existuje přírodní alternativa operace zvětšení prsou, která je naprosto bezpečná a funguje díky rostlinnému fytoestrogenu obsaženému v prášcích na zvětšení prsou. Každá žena má v organismu estrogen. Jedná se o přirozený hormon, který se v období puberty produkuje ve větším množství, a proto začínají růst prsa. Když je estrogenu méně, například během menopauzy a po ní, pak to přináší povislá prsa, vaginální suchost a fibrocystické bulky.

Bylinné zvětšení prsou místo operace prsou!

Pokud dáváte přednost zvětšení prsou bylinkami, důkladně se připravte doma nebo u svého lékaře. Rostlinné zvětšení prsou nemůže přinést okamžitý výsledek ve srovnání s chirurgickým zákrokem implantátu. Ale nemáte bolesti a nezískejte jizvy. Podívejte se na seznam složek vašeho přírodního léku na zvětšení prsou. Dozvíte se všechny informace o tom, jak bezpečné a úspěšné jsou pilulky. Ujistěte se, že nemáte alergickou reakci na některou z bylin a zjistěte, zda jsou pilulky kompatibilní s léky, které dnes užíváte. Když najdete ty správné přípravky pro sebe, prozkoumejte společnost, která je vytvořila. Přečtěte si rady a zjistěte, zda pro vás neexistují žádné kontraindikace. Některé přírodní ingredience nelze používat, když čekáte miminko.

Možná vás to překvapí, ale vitamín E můžete získat i při užívání prášků na prsa. Vitamin E pomáhá předcházet oxidativnímu stresu a je životně důležitým zvlhčovačem. Jakmile budete mít svá prsa větší, budete mít úžasný pocit, že jste mladší, roztomilejší a sebevědomější.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Co je akné? Komplexní přehled akné, pupínků a černých teček: příznaky, příčiny, možnosti léčby.

Při všech těch řečech o akné bychom se také mohli pokusit tento stav trochu definovat. Akné je běžně používaný název pro póry ucpané kožním mazem (také známé jako bílé tečky a černé tečky), pupínky, uzliny nebo cysty, které se mohou objevit na obličeji, krku, ramenou, hrudníku, zádech, horní části paží a horní části nohou. Většina teenagerů a velký počet dospělých trpí akné více či méně delší dobu. Tento stav není omezen na žádnou věkovou skupinu, rasu nebo pohlaví. Postihuje stovky milionů lidí po celém světě. Největší problémy s akné jsou nepříjemný vzhled pupínků a jizvy, které po nich mohou zanechat. Typy akné I když pupínky jsou zdaleka nejběžnější formou akné a s tou, se kterou se většina lidí pravděpodobně setká nebo jím trpí, měli byste vědět, že existují i ​​jiné formy. Nejjednodušší formou je akné vulgaris, které obsahuje pouze komedony, nejjednodušší z lézí. Léze jsou malé skvrny na kůži postižené akné, ačkoli termín „léze“ není omezen na změny způsobené akné v kožní

Komplexní průvodce zvětšením prsou: přírodní prostředky nebo operace?

Zvětšení prsou Stovky tisíc žen na celém světě si přejí mít větší prsa. Přesto většina těchto žen nikdy nebude usilovat o žádnou formu zvětšení prsou. I když by rády měly větší prsa, tyto ženy se nechtějí podrobit nebezpečí nebo nedůstojnosti operace zvětšení prsou – a kdo by je mohl vinit? Upřímně řečeno, většina operací zvětšení prsou přináší méně než dokonalé výsledky. Dokonce i ženy, které se rozhodnou pro mírné vylepšení košíčku B nebo C, mohou skončit s nepřirozenými nebo nerovnoměrnými implantáty. Když uvážíte, že u žen s implantáty je nárůst rakoviny o 21 procent, zdá se, že operace sotva stojí za to. Většina inteligentních žen by raději žila s neuspokojivým A-céčkem, než aby utrácela tisíce dolarů za ohrožení svého zdraví za větší prsa. Dobrou zprávou je, že existuje zcela přírodní bylinná alternativa. Studie ukazují, že ženy, které užívají prášky na zvětšení prsou , zažívají mnoho pozitivních účinků, které by měly z přílivu estrogen. Výsledkem jsou větší, pevnější a plnější

Odhalení tajemství ženského libida: Komplexní průvodce ženského sexuálního zdraví

Mnoho žen má problémy v sexuálním životě a hledá řešení. Problém je v tom, že můžete snadno najít produkt na posílení mužského pohlaví: od známé Viagry po všechny ty bylinné pilulky a krémy. Ačkoli tyto možnosti zvyšují sexuální touhu u žen, jsou navrženy a formulovány pro muže a mohou způsobit nežádoucí účinky. Příběh ženského libida Často problémy , které souvisí se pohlavním stykem, muže zastrašují, protože neví, jak se s nimi vyrovnat a jak situaci napravit. Různé farmaceutické společnosti očividně těží z této myšlenky tím, že nabízejí mužské pilulky na vylepšení mužů, kteří se zabývají svými sexuálními vztahy. Stížnosti na nízké libido však lze pozorovat i u žen, zejména ve věku 40 let. Tato situace je ve většině případů vyjádřena rychlou ztrátou zájmu a/nebo energie dříve, než ženy vůbec dosáhnou orgasmu. Tento problém trápí dámy a přerůstá ve faktor ohrožující harmonii vztahů. Existence standardní ženy je velmi často plná mnoha problémů , které mohou mít příčinu v sociáln