Přeskočit na hlavní obsah

Odhalení příčin nízkého objemu spermií, slabé ejakulace a nízké plodnosti u mužů

 Vraťme se k hlavní otázce našeho blogu. Co je to spermie? Odkud to pochází?


Vaše varlata (varlata) každý den vyprodukují miliony spermií. Spermie podléhají přirozenému buněčnému dělení, které nevyhnutelně vede k jejich zrání. Během ejakulace jsou spermie pumpovány do mužského chámovodu, kde se vylučuje fruktóza, semenné tekutiny a další chemikálie. Vaše spermie a další tekutiny spěchají kolem močového měchýře přes močovou trubici a ven z vašeho penisu.

To také dokazuje skutečnost, že pokud zvýšíte objem spermií, bude vám penisem procházet více spermií to znamená příjemnější kontrakce a silnější a větší orgasmus.

Aby spermie vstoupily do děložního čípku ženy, musíte zažít erekci, orgasmus a ejakulaci. K erekci dochází, když je váš penis stimulován nebo když máte erotickou myšlenku. Dochází k náhlému přívalu krve do erektilních tkáňových komor v penisu. To zase prokrvuje penis, čímž ho ztvrdne, zvětší a zvedne.

S pokračující stimulací následuje orgasmus a ejakulace. Orgasmus, známý jako sexuální vyvrcholení, je příjemná emocionální nebo psychologická reakce, která doprovází ejakulaci. Existují dvě fáze orgasmu: první, zvaná nevyhnutelnost ejakulace, probíhá dvě až čtyři sekundy před ejakulací.

Během těchto klíčových sekund si můžete být vědomi, že se chystáte „přijít“ a nemohli jste nic udělat, abyste to ovládli. Vaše semenné váčky a prostata začnou pulzovat. Druhá fáze orgasmu nastává, když nedobrovolně ejakulujete spermie v křečových návalech. V průměru se vytlačí jedna čajová lžička (2-15 mililitrů) spermií obsahujících 40 až 150 milionů spermií! „První střik“ obvykle obsahuje největší množství spermií.

Poté projdete obdobím zotavení, kdy nemůžete zažít další orgasmus. To může trvat několik minut a někdy i hodiny.

Jak si můžete všimnout z této krátké zprávy, spermie jsou zásadním prvkem sexu a orgasmu. Pokud zvýšíte objem spermií, můžete zlepšit svou plodnost, zvýšit sílu svých orgasmů a dokonce pomoci svému partnerovi více si užít sex. Další důvod pro zvýšení objemu spermií, že?

Nízký objem spermií a slabá ejakulace

Kdy by se měl muž obávat o svůj objem a potenci? Někdy může dramatický pokles objemu ejakulátu znamenat ucpání jednoho z ejakulačních kanálků. Obstrukce kanálku je diagnostikována ultrazvukem prostaty. Mezi další možné příčiny zmenšeného objemu patří retrográdní ejakulace nebo dlouhodobá infekce prostaty (chronická prostatitida).

Snížený objem spermatu může být prostě normální součástí stárnutí a nemusí nutně vést ke snížené plodnosti. Pokud existují obavy o množství, vzhled a strukturu ejakulátu, může být vhodné zvážit vyšetření spermatu kvalifikovaným lékařem.

Standardní analýza spermatu měří objem a pH spermatu, mikroskopicky analyzuje zbytky a aglutinaci, hodnotí koncentraci a morfologii spermií, počítá leukocyty spermatu a identifikuje nezralé zárodečné buňky. Obvykle se to provádí po dvou až sedmi dnech sexuální abstinence ze vzorku spermatu odebraného v ordinaci lékaře.

Lékař bude pravděpodobně také chtít provést testy k vyloučení infekce močových cest, kapavky a chlamydií. V mnoha případech analýza spermatu poskytuje výsledky, které jsou technicky v „normálním“ rozmezí, přesto se muži mohou stále cítit nespokojeni se kontrakcí orgasmů, objemem a vzhledem jejich ejakulátu a jejich plodností. Pro ně a pro muže, kteří prostě chtějí zažít větší sebevědomí a potěšení z většího objemu semene, existují vynikající přírodní přípravky, které řeší problém holisticky a zvětšují objem spermií bez vedlejších účinků.

Analýza spermií

Analýza spermií je proces, při kterém se posuzuje kvalita spermií, které člověk vytvoří. Obvykle je analýza spermií určena pro všechny muže, kteří trpí neplodností. Páry, které si přejí mít miminko, ale čelily zde problému, se obrátí na lékaře. Analýza spermií je jednou z prvních věcí, které musí udělat, protože třicet procent všech párů je neplodných kvůli nízké kvalitě spermií. Analýza spermatu je také metoda široce používaná pro kontrolu účinnosti takových operací, jako je vasektomie a reverzní vasektomie.

Analýza spermatu vyžaduje speciální přípravu, pokud ji budete držet. Za prvé, 2 až 5 dní před dnem analýzy byste neměli mít sexuální aktivitu (končící ejakulací). Přitom si můžete být jisti, že objem spermií bude v nejvyšším možném množství, což zaručí efektivitu a důvěryhodnost hodnocení. Pokud objem spermií nestačí na kompletní analýzu spermií, můžete také zkusit zvýšit objem spermií pomocí pilulek na objem.

Kromě toho byste měli být sexuálně aktivní 1–2 týdny před provedením analýzy spermií, protože dlouhá abstinence může způsobit nečinnost spermií. A také je žádoucí vyvarovat se pití alkoholu několik dní před testem a informovat svého lékaře, pokud užíváte nějaké léky.

K provedení analýzy spermií je nutný vzorek vašeho spermatu. Můžete ji ejakulovat v malém vzorkovém kelímku buď na klinice nebo v nemocniční koupelně, kde se bude test provádět, nebo v soukromí vašeho domova. Nejběžnějším způsobem odběru vzorku je masturbace do malého kelímku. Ale můžete to udělat také po sexu buď odebráním spermatu z kondomu (můžete je dát do speciální nádobky, aby nevyteklo nebo prasklo), nebo ejakulací do vzorkovnice během sexu.

Proč je objem spermií důležitý?

Muži obvykle zvětšují objem spermií, aby zlepšili výkon v posteli, dosáhli delších orgasmů a uspokojili své milenky. To však přináší otázku: mají ženy rády velké množství spermií?

Odpověď je... Ano, líbí. Standardy pro krásu a sex-appeal nevymyslel žádný sexexpert. Jsou zakódovány hluboko v našich vlastních genech a v některých věcech nemáme na výběr, ať už se nám líbí nebo ne. Většina žen má ráda sebevědomé a vášnivé muže. Stejně jako představa zvětšení penisu, chlupatý hrudník nebo hluboký hlas, ženy vidět velké množství semene jako součást horního mužského inventáře.

Nezáleží na tom, zda ženy považují větší zátěž na racionální úrovni svého mozku za nepořádnou nebo hrubou. Pořád to mají rádi hluboko uvnitř, protože to mačká tlačítka v nejzákladnější části jejich mysli. Stejně jako muži stále propadají velkým ňadrům navzdory všem módním trendům, které se přehnaly tímto světem.

Což nás přivádí k další logické otázce: když mám malý náklad, jak ho zvětším. Protože je v sázce štěstí vašich dam, poskytnu vám rychlou odpověď. Jde o to, abyste dostali do rukou některé z těch úžasných bylin, jako je Musli a houby Reishi, které pomohly mnoha mužům zvýšit objem spermií. Můžete si vybrat produkt, který obsahuje většinu bylin na podporu erekce, které člověk zná. Pracují tak, že vám pomohou dosáhnout erekce a zvýšit objem spermií. S až 500 procenty hlášenými přírůstky v objemu spermií jsou dokonalými nástroji pro muže, kteří se chtějí vymanit z průměrného davu a blíže k vrcholu.

Objem spermií a milování

Milování je nejpodstatnějším aspektem manželství, protože je to místo, kde si muž a žena mohou navzájem vyjádřit svou nejintimnější formu náklonnosti. Přestože fyzická přitažlivost a potěšení jsou pro sex životně důležité, tato aktivita přesahuje fyzické spojení tím, že potvrzuje a prohlubuje vztah páru. Proto je velmi důležité, aby se muž i žena přičinili o to, aby si v posteli plně uspokojili své potřeby.

Bohužel ne všechny páry si dokážou užít dobrý sex z různých důvodů, z nichž některé jsou spojeny s problémy s mužským sexuálním zdravím. Vzhledem k hodnotě sexu pro muže není divu, proč se v dnešním trhu. Tyto léky nejen posilují reprodukční zdraví a sexuální život mužů, ale také muže zachraňují před frustrací a rozpaky z neschopnosti podávat dobrý výkon v posteli.

Přestože se mnoho výrobců a distributorů léků soustředilo na léčbu erektilní dysfunkce a zvětšení penisu, nyní existují i ​​společnosti, které se problémem spermií zabývají a prodávají pilulky, které pomáhají zvýšit objem spermií.

Orgasmus je životně důležitým aspektem milování, který mezi muži často způsobuje starosti. Zatímco někteří muži jsou frustrovaní z příliš brzkého vyvrcholení nebo z toho, že nemohou přijít vůbec, jiní nejsou spokojeni s objemem spermií. Přestože muži mohou tuto vadu mužského reprodukčního zdraví napravit pomocí moderních doplňků, měli byste být velmi opatrní a vybrat si pilulky doporučené lékařem bez vedlejších účinků.

Příčiny nízkého objemu spermií a slabé ejakulace: kouření a pití

– Podle studie provedené Sekcí endokrinologie Lahey Hitchcock Medical Center, Burlington, Massachusetts, způsobuje kouření významný pokles počtu spontánních erekcí, ke kterým dochází během spánku.

-Tyto erekce jsou jedním z příznaků dobrého průtoku krve a zdravého sexuálního života. Snížení jejich frekvence nebo intenzity je neklamným znamením, že erektilní dysfunkce je blízko. Studie také ukázala, že zdržení se kouření po dobu pouhých 24 hodin přineslo dramatické zvýšení kvality spontánní erekce. Kouření je také kořenem mnoha dalších problémů, včetně rakoviny plic.

Oddělení psychiatrie z lékařské fakulty Univerzity v Lubecku v Německu publikovalo studii dokazující, že těžcí pijáci trpí častěji erektilní dysfunkcí než příležitostní pijáci.

- Alkohol má tendenci navodit příjemný stav relaxace a obecně se má za to, že má pozitivní vliv na libido. Alkohol je však supresor a má zásadní negativní dopad na libido. Mužům také ztěžuje dosáhnout a udržet erekci.

Národní laboratoř Lawrence Livermore, kterou spravuje a provozuje Kalifornská univerzita, provedla vlastní studii týkající se účinků kouření mezi teenagery. Studie odhalila, že kouření má katastrofální dopad na objem spermií.

- To znamená, že teenageři, kteří jsou silnými kuřáky, ohrožují své šance mít děti a také zvyšují riziko, že budou mít děti, které trpí různými genetickými problémy kvůli poškozené DNA získané od otce nebo matky.

Univerzita v Bernu ve Švýcarsku podpořila toto zjištění zveřejněním výsledků svého vlastního výzkumu. Statistická analýza provedená ve Švýcarsku prokázala významně nižší kvalitu spermií u kuřáků ve srovnání s nekuřáky. Koncentrace spermií byla také silně ovlivněna.

Příčiny nízkého objemu spermií a slabé ejakulace: Dieta a výživa

Jednou z věcí, které většina lidí ve své každodenní rutině přehlíží, je, že jídlo je víc než jen něco, co pošimrá vaše chuťové pohárky a naplní váš žaludek. Jídlo je také vaším každodenním zdrojem celé řady látek, které jsou potřebné pro správné fungování vašeho těla.

Nejdůležitějším doplňkem vaší stravy je zinek. Tento kov hraje v lidském těle zásadní roli tím, že napomáhá působení antioxidantů a tím zpomaluje proces stárnutí. Slouží také ke stabilizaci DNA v buňkách spermií, čímž zajišťuje silné a zdravé dodání genetického materiálu. Málokdo ví, že nedostatek zinku v každodenní stravě může snížit plodnost u mužů, protože tělo má tendenci vytvářet méně spermií a spermie již nejsou dostatečně silné, aby zvládly celý výlet.

Nejlepším zdrojem zinku ve vaší stravě jsou ústřice. Ústřice se však živí na dně moří, které jsou stále více znečištěné těžkými kovy a chemikáliemi. Dalšími dobrými zdroji zinku jsou živočišné bílkoviny, jako je vepřové, hovězí a drůbeží maso. Maso je vlastně nejlepší způsob, jak získat denní dávku zinku, protože tělo ho z tohoto zdroje mnohem snadněji vstřebá. Navíc je známo, že další látky obsažené v cereáliích a celozrnném pečivu snižují vstřebávání zinku.

Dalšími dobrými zdroji zinku jsou fazole, ořechy, dýňová semínka a slunečnicová semínka. Měli byste se snažit zařazovat tyto potraviny do svého jídelníčku co nejčastěji. Měli byste si však uvědomit, že příliš mnoho zinku není pro vaše tělo dobré, protože má tendenci snižovat vstřebávání dalších důležitých kovů, jako je železo a měď.

Příčiny nízkého objemu spermií a slabé ejakulace: Hormony

Jedním z nejvíce znepokojujících trendů moderních lidí je klesající věková hranice pro andropauza. Andropauza je mužským protějškem ženské menopauzy, která obvykle postihuje muže ve věku 40 až 55 let. Před pouhými 100 lety andropauza nezačala až do 50. let, ale industrializovaná společnost, ve které všichni žijeme, změnila andropauzu na stav spouštěný člověkem. Náhlý pokles objemu testosteronu produkovaného tělem, který je známkou andropauzy, již není přirozeným procesem, ale může začít na počátku 40. let neustálou přítomností široké škály chemikálií. Tyto chemikálie působí v mužském těle jako syntetický estrogen a vyvolávají určité změny na fyzické i psychické úrovni.

Příznaky, které přicházejí s andropauzou, jsou: problémy s prostatou, změny nálad a deprese, impotence, nízká chuť na sex a nízký počet spermií, přírůstek hmotnosti, nízká hladina cukru v krvi nebo cukrovka, suchá kůže, úbytek kostní hmoty, únava, úzkost, nízká absorpce zinku. , zvýšené riziko infarktu a zadržování vody. Přítomnost xenoestrogenů (podobně jako estrogen, ale nejsou produkovány v těle) narušuje přirozenou hormonální rovnováhu a vede k časnému nástupu andropauzy. Tyto xenoestrogeny jsou výsledkem našeho neustálého vystavení různým produktům moderního života. Stručný seznam zdrojů xenoestrogenů zahrnuje:

  • Pesticidy
  • herbicidy
  • Plastové obaly
  • Plastové láhve na pití
  • Maso ze zvířat chovaných na potravinách bohatých na hormony
  • Detergenty
  • Znečištění

Doktor Allan Lieberman, z Centra pro povolání

Jednou z možných odpovědí na klesající sexuální touhu je zinek. Zinek je životně důležitý pro zdravé fungování prostaty, varlat, imunitního systému, hojení ran a je součástí asi 300 enzymů. Existuje řada čistě přírodních bylinných pilulek, které mohou zvýšit objem spermií a celkové libido jen proto, že jsou vynikajícím zdrojem zinku. Pokud máte pocit, že už nemáte chuť na sex jako kdysi, nebo pokud vám lékař řekl, že máte nižší počet spermií, než je obvyklé, měli byste to zkusit. Kombinace zbavení se nezdravého životního stylu, cvičení a těchto pilulek na zlepšení spermatu by měla stačit k obnovení potřeby sexu a veškerého potěšení, které přináší sexuální uspokojení.

Příčiny nízkého objemu spermií a slabé ejakulace: Obezita

S rozšířením obezity v průmyslovém světě a řadou varování před tímto rostoucím problémem ze zbytku světa bylo vzneseno mnoho otázek o tom, jak by obezita ovlivnila miliony životů. Jednou z takových otázek je název tohoto článku. Dosud nebyly provedeny žádné studie, které by určily, zda má obezita přímý dopad na kvalitu spermií, ale věda již identifikovala několik nepřímých souvislostí mezi obezitou a poklesem kvality sexu a spermií.

Skutečně víme, že lidé s nadváhou a obezitou mají tendenci snižovat své úsilí, kdykoli mohou. To má velký vliv na sex, protože pravidelné úsilí je zásadní pro vylučování testosteronu tělem. Testosteron nereguluje kvalitu spermií, ale ovlivňuje sex a mužské libido a růst spermatogenní tkáně varlata. Je to tato tkáň, která provádí samotnou produkci spermií. Snížení normální hladiny testosteronu, které se musí stát každému „gaučákovi“, který má tendenci vyhýbat se námaze, vede k poklesu libida. Jedinec již nemá o sex takový zájem jako dříve, ani z něj nemá takové potěšení jako dříve. V kombinaci s častým vystavením látkám, které napodobují účinky hormonu estrogenu, může nízká hladina testosteronu vést ke zmenšení penisu a varlat.

Navíc lidé s nadváhou nebo obezitou mohou mít nevyváženou stravu, která má tendenci vynechávat potraviny bohaté na zinek. Zinek je jedním z nejdůležitějších minerálů, které se do lidského těla dostávají potravou. Nachází se v ústřicích, fazolích, ořeších a semenech. Nedostatek zinku, který je důsledkem nedostatečného příjmu nebo vstřebávání zinku, se projevuje padáním vlasů, kožní léze a úbytek tělesných tkání. Zinek je velmi důležitý pro tvorbu spermií a pro udržení kvality a pohyblivosti spermií, prokazatelně vám pomáhá zvýšit objem spermií. Bez dostatku zinku se zhorší kvalita spermií.

Příčiny nízkého objemu spermií a slabé ejakulace: Úzkost ze sexuální výkonnosti

Dobrý sex je prospěšný pro tělo i zdraví, jeho příliš mnoho může způsobit nemoci související se sexem a dokonce i závislost na sexu. Někdy tato závislost začíná kvůli dobré sexuální výkonnosti, která vede k častému sexu s partnery nebo s jinými lidmi. Výsledkem je, že tato osoba nevydrží ani den bez sexu s někým, dokonce ani zaplatí prostitutky, aby to udělaly. Sex s cizími lidmi může vyvolat v těle rozvoj HIV nebo pohlavně přenosné choroby.

Sexuální závislost vznikla u lidí, kteří používají sex jako východisko pro své problémy a stres v životě. Vzhledem k tomu, že jsou emocionálně a mentálně vyčerpaní, používají sex k získání potěšení a dobrého pocitu prostřednictvím sexuálního výkonu. Každý den to dělají, jen aby přežili den. Protože se stanou závislými na sexu, je pro ně těžké ovládat své sexuální touhy. V souladu s tím je masturbace jednou z forem sexuální závislosti, kdy se muž stává závislým na předmětech, aby získal potěšení a pohodlí. Někdy lidé, kteří masturbují, nechtějí mít sex se skutečnými lidmi. Raději by zůstali ve svém světě chtíče a představivosti, protože předstírají, že objekt jejich fantazií je sexuálně uspokojující. Ačkoli závislost na sexu může být vážným druhem závislosti, je vyléčitelná a lze ji léčit návštěvou léčebných center, kde lze o sexuálních problémech dané osoby otevřeně mluvit. Člověk se tak uzdraví a začne žít život bez potřeby sexu.

Jedna z nejsmutnějších věcí, která by se mohla někomu stát, by bylo zjištění, že sex není tak dobrý, jako býval. Mohou se vyskytnout různé problémy, jako například nemůžete dosáhnout erekce nebo jsou problémy s velikostí penisu nebo orgasmus není opravdu silný. Naštěstí moderní medicína dokáže mužům se všemi těmito potížemi pomoci, můžete zvýšit objem spermií, zvýšit chuť na sex a celkovou výkonnost.

Zvýšení produkce spermií 

Proč někteří muži potřebují zvýšit produkci spermií? K tomu je vede spousta faktorů. V první řadě si muži přejí zlepšit svou plodnost a intenzitu orgasmu.

Člověk by měl podniknout určité kroky, pokud chce zvýšit produkci spermií. V dnešní době mohou muži využít neuvěřitelných úspěchů ve vědě o mužském sexuálním zdraví, které zlepší jejich potenci, množství spermií a zesílí orgasmus. Oficiální lékařská věda také podporuje tyto produkty.

Během posledního desetiletí bylo provedeno mnoho výzkumů o sexuálním zdraví mužů. Lékaři doporučují používat doplňky stravy k řešení mužských sexuálních problémů. Pokud je vaším cílem zvýšit produkci spermií, neexistuje lepší způsob, jak toho dosáhnout, než užívání doplňků stravy, které jsou vyrobeny s tímto účelem. Použití doplňků stravy není jedinou dostupnou technikou, ale je velmi příznivou. Poskytovatelé zdravotní péče uvádějí, že je to bezpečné a účinné a obvykle dokonce účinnější než cvičení penisu.

Množství produktů je v dnešní době v této oblasti velké. Pro dosažení požadovaného výsledku a zvýšení produkce spermií byla vyvinuta speciální metoda. Mezi různé příjemné výsledky, které tyto produkty poskytují, patří obecně lepší sexuální odezva a výkon, extra intenzivní a delší orgasmy, větší množství semene, bělejší, extra silný vzhled a textura, lepší ejakulace a zvýšená síla kontrakce.

Je známá věc, že ​​spousta žen se rozchází s partnery, pokud jim nedopřejí uspokojení v sexu. Potěšení je stejně důležité jako bezpečnost. Ženy mají rády muže, kteří v nich vzbuzují sexuální vzrušení a oslovují je. Líbí se jim muži, kteří jim rozproudí krev. Mužská potence je velmi výrazný aspekt, který každá žena chce, aby její partner vlastnil.

To je obrovský důvod pro mužské doplňky. Existuje celá řada prostředků a přírodních doplňků, které mužům umožňují zvýšit produkci spermií. Jednou z široce používaných metod je příjem multivitamínového komplexu. Pomáhá překonat některé následky stresu a špatné návyky.

Dalším východiskem je pít hodně vody během dne. A co víc, pamatujte, že pravidelné fyzické cvičení udrží vaše tělo fit a vaše mužské funkce na slušné úrovni. Velmi pečlivě zvažte svůj jídelníček. Snažte se omezit množství hamburgerů a dalších věcí z rychlého občerstvení, ale zvyšte množství čerstvých a přírodních produktů. Pokud ne přestat, pak alespoň kontrolovat své kuřácké návyky. Škodlivé účinky kouření na počet a objem spermatu, stejně jako na libido obecně, jsou vědecky dokázány. Pití by mělo být také zodpovědné. Nemyslete si, že musíte zapomenout na alkohol, ale měl by být omezen. Nezapomeňte na dobrý odpočinek. Pokud budete každou noc dostatečně spát, budete plní energie a sexu. A na závěr musíme říci, mějte neustále aktivní příjemný sexuální zážitek – to vás udrží v kondici a energii.

Mezi různými dostupnými prostředky pro zvýšení produkce spermií se jako nejlepší osvědčily přírodní pilulky na objem efektivní. Musíte si vybrat tu nejlepší možnost pro vás. Před konečným výběrem by bylo skvělé poradit se s lékařem. Užitečné a praktické rady vám může poskytnout pouze váš lékař, který ví o vašem zdraví téměř vše. Pak budete mít jistotu, že vámi zvolená metoda bude mít nejlepší možný účinek a dosáhnete svého cíle, zvýšíte produkci spermií. Nechte své starosti stranou. Vyberte si alternativu, která vám vyhovuje.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Co je akné? Komplexní přehled akné, pupínků a černých teček: příznaky, příčiny, možnosti léčby.

Při všech těch řečech o akné bychom se také mohli pokusit tento stav trochu definovat. Akné je běžně používaný název pro póry ucpané kožním mazem (také známé jako bílé tečky a černé tečky), pupínky, uzliny nebo cysty, které se mohou objevit na obličeji, krku, ramenou, hrudníku, zádech, horní části paží a horní části nohou. Většina teenagerů a velký počet dospělých trpí akné více či méně delší dobu. Tento stav není omezen na žádnou věkovou skupinu, rasu nebo pohlaví. Postihuje stovky milionů lidí po celém světě. Největší problémy s akné jsou nepříjemný vzhled pupínků a jizvy, které po nich mohou zanechat. Typy akné I když pupínky jsou zdaleka nejběžnější formou akné a s tou, se kterou se většina lidí pravděpodobně setká nebo jím trpí, měli byste vědět, že existují i ​​jiné formy. Nejjednodušší formou je akné vulgaris, které obsahuje pouze komedony, nejjednodušší z lézí. Léze jsou malé skvrny na kůži postižené akné, ačkoli termín „léze“ není omezen na změny způsobené akné v kožní

Komplexní průvodce zvětšením prsou: přírodní prostředky nebo operace?

Zvětšení prsou Stovky tisíc žen na celém světě si přejí mít větší prsa. Přesto většina těchto žen nikdy nebude usilovat o žádnou formu zvětšení prsou. I když by rády měly větší prsa, tyto ženy se nechtějí podrobit nebezpečí nebo nedůstojnosti operace zvětšení prsou – a kdo by je mohl vinit? Upřímně řečeno, většina operací zvětšení prsou přináší méně než dokonalé výsledky. Dokonce i ženy, které se rozhodnou pro mírné vylepšení košíčku B nebo C, mohou skončit s nepřirozenými nebo nerovnoměrnými implantáty. Když uvážíte, že u žen s implantáty je nárůst rakoviny o 21 procent, zdá se, že operace sotva stojí za to. Většina inteligentních žen by raději žila s neuspokojivým A-céčkem, než aby utrácela tisíce dolarů za ohrožení svého zdraví za větší prsa. Dobrou zprávou je, že existuje zcela přírodní bylinná alternativa. Studie ukazují, že ženy, které užívají prášky na zvětšení prsou , zažívají mnoho pozitivních účinků, které by měly z přílivu estrogen. Výsledkem jsou větší, pevnější a plnější

Odhalení tajemství ženského libida: Komplexní průvodce ženského sexuálního zdraví

Mnoho žen má problémy v sexuálním životě a hledá řešení. Problém je v tom, že můžete snadno najít produkt na posílení mužského pohlaví: od známé Viagry po všechny ty bylinné pilulky a krémy. Ačkoli tyto možnosti zvyšují sexuální touhu u žen, jsou navrženy a formulovány pro muže a mohou způsobit nežádoucí účinky. Příběh ženského libida Často problémy , které souvisí se pohlavním stykem, muže zastrašují, protože neví, jak se s nimi vyrovnat a jak situaci napravit. Různé farmaceutické společnosti očividně těží z této myšlenky tím, že nabízejí mužské pilulky na vylepšení mužů, kteří se zabývají svými sexuálními vztahy. Stížnosti na nízké libido však lze pozorovat i u žen, zejména ve věku 40 let. Tato situace je ve většině případů vyjádřena rychlou ztrátou zájmu a/nebo energie dříve, než ženy vůbec dosáhnou orgasmu. Tento problém trápí dámy a přerůstá ve faktor ohrožující harmonii vztahů. Existence standardní ženy je velmi často plná mnoha problémů , které mohou mít příčinu v sociáln