Přeskočit na hlavní obsah

Pochopení mužské neplodnosti: Jak podpořit mužské reprodukční zdraví?

Existují páry, kterým se nedaří otěhotnět ani po mnoha pokusech v rozmezí jednoho roku. Když se zjistí, že problém je u muže, hovoří se o mužské neplodnosti. Podle statistik mužská neplodnost tvoří třetinu hlášených případů neplodnosti.


Muž je diagnostikován jako mužská neplodnost, když má problém s ejakulací nebo počtem spermií. Ejakulace je, když se sperma uvolňuje přes penis během orgasmu. Když muž nemůže správně uvolnit semeno, aby ženu otěhotněl, může trpět: erektilní dysfunkcí, předčasnou ejakulací, retrográdní ejakulací (při níž je sperma zatlačeno zpět do močového měchýře) nebo komplikacemi z chirurgického zákroku nebo radiační terapie.

Mužské spermie může být také „abnormální“, o kterém se říká, že je zdeformované a má krátkou životnost. Spermie tedy nemohly správně „plavat“. To je způsobeno abnormálním vývojem nebo zánětem varlat a zduřením žil v šourku. Tento stav zahřívá vnitřek šourku a může kriticky ovlivnit produkci spermií.

Nízký počet spermií (nebo žádné spermie) může být způsobeno závažnou infekcí příušnic, hormonální poruchou, dědičnými faktory nebo infekcemi. Může být také vyvoláno nošením těsného nebo omezujícího spodního prádla, nadměrným užíváním tabáku, alkoholu nebo nelegálních drog a vystavením radiaci nebo jedovatým chemikáliím.

Možná se ptáte, zda se dá mužská neplodnost léčit. Samozřejmě, že může být. Ve skutečnosti lze napravit více než 50 procent případů mužské neplodnosti. Léčba konvenčními metodami může pomoci páru otěhotnět při normálním pohlavním styku. Existují léky, antibiotika a hormony, které může muž užívat, aby pomohl při produkci spermií, zbavil se infekce nebo pomohl při hormonální nerovnováze. Můžete také zkusit nosit volné oblečení, jako jsou boxerky, nebo se vyhnout vířivkám, saunám a dlouhým horkým sprchám.

K dispozici jsou také jiné léčby, i když mohou být invazivní nebo příliš drahé. To zahrnuje mimotělní oplodnění, umělé oplodnění a použití dárce spermatu. In vitro fertilizace zahrnuje oplodnění spermií a vajíčka páru v laboratoři a umístění oplodněného vajíčka do dělohy samice. Umělá inseminace na druhé straně zahrnuje odběr spermií a jejich ruční umístění do vejcovodů nebo ženské dělohy, aby se usnadnilo početí. Dárcovské spermie lze místo toho získat, pokud nedochází k žádné produkci spermií nebo existují jiné funkční problémy s mužskými spermiemi.

Kromě výše uvedeného existuje řada bylinných pilulek, které prokazatelně zvyšují objem spermií a mužskou plodnost.

Význam mužské plodnosti

Mužská plodnost je pro mužskou populaci velmi důležitá. Ještě před lety muži našli své vlastní způsoby, jak léčit neplodnost a zvyšovat plodnost. Někteří používají bylinky, jako je saw palmetto, divoká mrkev, divoký jam, živý kořen a červený jetel pro zvýšení plodnosti. Jiní se připojují ke starým tradičním tancům, které se obvykle nabízejí modlám plodnosti. Někteří dokonce nabízejí živá kuřata nebo jiné oběti zmíněným bohům. Je pravda, že někteří moderní muži dělají jeden nebo dva z uvedených rituálů, aby dosáhli své odpovědnosti jako ploditelů. Každý muž také doufá, že se stane otcem, a proto musí vydat veškerou svou sílu, aby se jím stal.

Věda je dokázána jako největší úspěch dnešního lidstva. Vytvořila způsoby, jak bojovat s problémem mužské plodnosti. Lidé za tímto stvořením jsou skutečně znepokojeni rostoucím počtem neplodných mužů. Odhalují tak jeden jednoduchý, ale nejlepší způsob, jak se s takovým problémem vypořádat. Odborníci se vyzývají, aby byli aktivními členy pro-life hnutí. Podporují páry, aby si navzájem užívaly společnost prostřednictvím uspokojivého sexuálního života. Jsou vždy připraveni vyhovět potřebám každého muže. V rámci svého věnování vytvořili přírodní doplněk, který vychází vstříc potřebám mužské populace.

Muž produkuje normální objem spermatu 2 až 5 miligramů. Mělo by existovat alespoň 40 milionů spermií, přičemž 75 % z celkového počtu je živých. Zbývajících 25 %, což je mrtvých, je považováno za normální. Muž tedy potřebuje vyprodukovat celkem 40 milionů spermií, aby mohl mít dítě. V důsledku toho vede nízký počet spermií k problémům mužské plodnosti. Existují doplňky, které mohou pomoci muži zvýšit objem spermií. Tyto doplňky také zvyšují sexuální touhu a zlepšují vytrvalost. Netřeba zmiňovat, že tento doplněk zlepšuje radost, kterou mají manželé rádi. Je to výhodné pro oba členy, aby měli uspokojivý sexuální vztah. Proto mít dobrý sex znamená mít dobrý společný život.

Spermie a neplodnost: existuje nějaká souvislost?

Spermie a neplodnost: existuje nějaká souvislost? Můžete zabránit neplodnosti zvýšením objemu spermií a zlepšením erekce? Pokud ano, jak?

Asi 15 % párů pokoušejících se o první těhotenství se setká s neúspěchem. Většina autorit definuje tyto pacientky jako primárně neplodné, pokud nebyly schopny otěhotnět po jednom roce nechráněného pohlavního styku. Normálně je početí dosaženo během dvanácti měsíců u 80-85 % párů, které nepoužívají žádnou antikoncepci, a osoby, které se dostaví po této době, by proto měly být považovány za pravděpodobně neplodné a měly by být vyšetřeny. Když se zjistí, že problém je u muže, hovoří se o mužské neplodnosti. Podle statistik tvoří mužská neplodnost třetinu hlášených případů neplodnosti.

Muž je diagnostikován, že má mužskou neplodnost, když má problém s ejakulací nebo objemem spermií. Ejakulace je, když se sperma uvolňuje přes penis během orgasmu. Když muž nemůže správně uvolnit semeno, aby ženu otěhotněl, může trpět: erektilní dysfunkcí, předčasné ejakulace, retrográdní ejakulace (při níž je sperma vytlačeno zpět do močového měchýře) nebo komplikace po operaci nebo radiační terapii.

Důvody nízkého počtu spermií

Mužské spermie může být také "abnormální", o kterém se říká, že je zdeformované a má krátkou životnost. Spermie tedy nemohly správně „plavat“. To je způsobeno abnormálním vývojem nebo zánětem varlat a zduřením žil v šourku. Tento stav zahřívá vnitřek šourku a může kriticky ovlivnit produkci spermií.

Nízký počet spermií (nebo žádné spermie) může být způsobeno závažnou infekcí příušnic, hormonální poruchou, dědičnými faktory nebo infekcemi. Může být také vyvoláno nošením těsného nebo omezujícího spodního prádla, nadměrným užíváním tabáku, alkoholu nebo nelegálních drog a vystavením radiaci nebo jedovatým chemikáliím.

Mužská neplodnost: rizikové faktory

Směs mužského semene a jeho spermatu probíhá v mužské prostatě. Pokud je tedy mužova prostata vadná, nebude to fungovat dobře. Způsobilo by to nesprávný tok semene do pohlavního systému ženy. Tento problém je dobře známou příčinou neplodnosti.

Genetické problémy, které se vyskytují u většiny mužů, také způsobují neplodnost. Vyznačuje se problémy s chromozomy. Pokud má muž problémy s chromozomy, může to ovlivnit produkci spermií a také buněčné dělení jeho těla. Erektilní dysfunkce a problémy s ejakulací jsou také faktory, které vedou k neplodnosti.

Erektilní dysfunkce znamená, že mužský penis není schopen udržet erekci, která je nezbytná pro pronikání do pochvy. Na druhou stranu, problém s ejakulací je neschopnost produkovat tělesné tekutiny, což je sperma, které obsahuje spermie, které je vyžadováno v těhotenství. Nedostatek testosteronu, což je hormonální porucha, může také vést k neplodnosti.

Lékařská onemocnění, která vedou k neplodnosti

Existují některá zdravotní onemocnění, která vedou k neplodnosti. Horečka může ovlivnit produkci spermií. Diabetes ovlivňuje mužskou erekci a ejakulaci. Hypertenze ovlivňuje také mužskou erekci. Muži, kteří mají srdeční onemocnění, jsou také s největší pravděpodobností neplodní kvůli problémům s erekcí. Poruchy ledvin nesmírně ovlivňují reprodukční schopnost muže. Ovlivňuje kvalitu mužského spermatu. Rakovina genitálií výrazně snižuje plodnost. A konečně, alkohol, nadměrný kofein a kouření a stres skvěle snižují mužskou plodnost.

Tyto příčiny neplodnosti lze vidět kdekoli. Je důležité vzít na vědomí tyto faktory, které mění mužskou plodnost, aby se takovým problémům předešlo. Většina párů se kvůli tomuto problému rozchází. Život ženy není plný bez vlastních dětí. Některé páry se snaží problémy řešit pomalu. Drží poslední provaz své trpělivosti kvůli vztahu a lásce. Přesto někdy ženy považují za naplňující, pokud mají svůj vlastní životní styl. Proto muže opustí a najdou si jiného muže, který je schopen splnit jejich sny. To je to nejhorší, co se může muži stát.

Zachování dobrého reprodukčního zdraví

Pojďme se bavit o reprodukčním zdraví. Ve skutečnosti je to všechno o reprodukčním zdraví. Ať už chcete zvýšit objem spermií nebo nemůžete dosáhnout erekce, když ji potřebujete – je to všechno o reprodukčním zdraví. Udržování svého reprodukčního zdraví v perfektním stavu vám zajistí mnohem větší sílu erekce a vytrvalost, stejně jako obecné sexuální uspokojení. Jednoduše řečeno, dobré reprodukční zdraví vám zajistí zdravý sexuální život!

Udržování zdravého a energického reprodukčního systému je možná jednou z nejdůležitějších věcí, na které by si všichni muži měli dávat pozor. Udělejte svému reprodukčnímu systému laskavost tím, že zvážíte následující návrhy:

  • Jezte zdravou a dobře vyváženou stravu. Abyste zajistili normální erektilní funkci, musíte udržovat nepřetržitý tok krve do penisu tím, že se budete starat o tepny, které ho zásobují. Konzumujte stravu s vysokým obsahem vlákniny, nízkým obsahem nasycených tuků a můžete si být jisti, že zabráníte nebo snížíte hromadění tukových usazenin, které zužují a ucpávají tepny. Drž se dál od živočišných tuků, cukru, smažených nebo nezdravých jídel.
  • Přestaňte kouřit. Kouření stahuje krevní cévy a vede k tvorbě plaku v tepnách, které zásobují penis krví. To má za následek sníženou erektilní funkci, zmenšení penisu a impotenci později v životě.
  • Vyhýbejte se alkoholu a nebezpečným drogám. Alkohol a narkotika vás vystavují velkému riziku impotence nebo erektilní dysfunkce.
  • Cvičení. Cvičení je dobré pro vaše celkové zdraví. Zkuste svižnou chůzi, běh, jízdu na kole nebo plavání alespoň 30 minut denně, třikrát týdně.
  • Užívejte doplňky výživy. Některé vitamíny a minerály jsou dobré pro udržení celkového zdraví penisu, jako je vitamín A, komplex vitamínů B, vitamín C, vitamín E, chrom, zinek a L-arginin. Zatímco některé byliny, jako je Ginkgo biloba, ženšen, Damiana, Sarsaparilla, Wild yam, Saw palmetto, Dong quai, Gotu kola, kořen hortenzie a Pygeum, jsou známé jako zvláště užitečné při slabé erekci nebo impotenci. Nezapomeňte se nejprve poradit se svým lékařem.
  • Stimulujte své zdraví. Udržujte zdravý reprodukční systém a oběh prostaty pravidelnými erekcemi a ejakulací.
  • Pomozte svému reprodukčnímu systému. Existuje mnoho důvodů pro zvýšení objemu spermií. O těchto důvodech jsme již hovořili dříve. Nyní pomozte svému penisu! Existují konkrétní produkty, které vám pomohou zvýšit objem spermií bez vedlejších účinků.

Co je analýza plodnosti?

Analýza spermií a plodnosti je proces měření a vyhodnocování množství a kvality spermií ve vzorku spermatu vytvořeného mužem za účelem odhadu mužské plodnosti.

Tato analýza se obvykle provádí za účelem zjištění, zda je muž plodný a může se stát otcem. Podle statistik je více než 30 % problémů párů s reprodukční poruchou spojeno s kvalitou mužského spermatu nebo spermií. Analýza spermatu je také metoda široce používaná pro kontrolu účinnosti takových operací, jako je vasektomie a reverzní vasektomie.

Toto jsou testy, které se běžně provádějí během analýzy spermií:

  1. Objem spermií
  2. Doba zkapalnění (Tento test se věnuje zkoumání toho, jak dlouho trvá, než se spermie zkapalní. Po ejakulaci je jako hustý gel a po uplynutí asi 20 minut se opět stane tekutým.)
  3. Motilita spermií (Toto je proces měření množství spermií pohybujících se vpřed obvyklým způsobem. Během tohoto procesu lze také vypočítat počet spermií a nazývá se to hustota pohyblivosti.)
  4. Morfologie spermií (Tento druh testu se provádí, aby se zjistilo, jaké množství spermií má vhodný tvar.)
  5. Hladiny pH (Pomáhají určit, jak kyselé nebo zásadité jsou spermie.)
  6. Počet bílých krvinek
  7. Hladina fruktózy

Existují 2 snadné a zcela normální techniky, které můžete použít ve svém každodenním životě ke zvýšení objemu spermií, zlepšení počtu semenných buněk a zvýšení potence. V první řadě byste si měli být jisti, že je vaše tělo dostatečně hydratované.

Tělo, které nedostává dostatek tekutin, nemůže správně fungovat a to vede ke snížení množství spermií. Čím více jste hydratovaní, tím méně spermií budete produkovat. Dehydratace může být pravděpodobně důvodem snížení množství mužských spermií. Pamatujte, že vám pomůže 8 sklenic vody. To je norma, která bude stačit k tomu, aby vaše tělo produkovalo normální objem spermií.

Existují přírodní pilulky, které mohou být skvělým pomocníkem a doplňkem pro zlepšení kvality a zvětšení objemu spermií. Důvodem je skutečnost, že obsahují nejen minerály a bylinky, ale také aminokyseliny jako L-karnitin, L-arginin a L-glycin, které jsou velmi důležité pro vaše zdraví a zejména pro vaše spermie.

Ale jejich účinek není omezen pouze na zlepšení počtu spermií. Pomáhají také udržet silnější a déle trvající erekci tím, že zvyšují prokrvení tkání penisu.

 

Mid -životní krize a plodnost

Muži si všimnou, že jejich dřívější mladistvá nevázanost a dravá mužnost se ve věku 40 let a dále pomalu zmenšují. To je, když muži zažívají vypadávání vlasů, ztrátu kostní hmoty, nespavost nebo jiné problémy se spánkem a problémy s pamětí a výpočty.

Často se cítí rozmrzelí, unavení a méně motivovaní. Nebo jsou někdy doprovázeny pocením a zrudnutím, ztrátou svalové hmoty a síly, bolestmi, zvýšeným množstvím tuku, sníženou sexuální výkonností nebo erektilní dysfunkcí a depresí.

Většina mužů, kteří dosáhnou středního věku, v zásadě zažije jedno nebo všechny tyto v různé míře.

Vzhledem k tomu, že testosteron je hormon, který pomáhá udržovat sexuální touhu, zvyšuje objem spermií, ochlupení na ohanbí a na těle, svaly a kosti, důsledky andropauza se pomalu objevuje, jak muž stárne.

Můžete se však rozhodnout, že s tím budete bojovat a zmírnit nebo dokonce předejít symptomům způsobeným andropauzou. Měli byste mít strategii, která zahrnuje přístupy k životnímu stylu, jako je optimální strava, pravidelné cvičení, zvládání stresu a můžete se také pokusit přestat kouřit.

Úžasné pilulky na objem spermií zvyšují sexuální výkonnost jako žádné jiné. Nejen, že pilulky zaručují erekci, když ji potřebujete, ale také pomáhají zvýšit objem spermií. A lepší výkon v posteli je předzvěstí mnoha dobrých věcí ve vztahu, jako je milující partner a ten příjemný pocit spokojenosti s domem. Přečtěte si více o těchto pilulkách v našem článku o zvýšení objemu spermií.

Větší objem spermií pro lepší mužskou plodnost

Jedním z největších darů lidské existence je život. Tato slova jsou již opotřebovaná, ale stále zůstávají pravdivá. Představte si, jak jediný malý předmět, který je téměř neviditelný, může vytvořit život. Je to jako zázračná moc svěřená každému člověku. Je to síla spojená se zodpovědností. Každý den na celém světě umírají lidé a rodí ženy. Počet mrtvých se zvyšuje, stejně jako počet obyvatel.

Říká se, že lidské bytosti byly stvořeny jako ochránci Země. Otázkou však je, kdo budou ochránci lidských bytostí? Odpověď je jasná a jednoduchá, samy o sobě. Lidé jsou nejvyšší mezi stvořeními. Není tedy žádný jiný způsob, jak zničit lidskou generaci, kromě nich samotných. Je nezbytné vědět, jak se chránit.

Muži by si neměli dělat starosti, pokud mají problémy s mužskou plodností. Nesmí si vypěstovat myšlenku, že jsou zbyteční a kulhají, jakmile zjistí, že jsou neplodní. Neplodnost se nepodepisuje na nižší mužnosti. Je to zdravotní problém, kterému by měl každý muž čelit ze všech sil. Aby muž poznal povahu této nesnáze, musí dokonale porozumět faktorům, které vedou k uvedenému mužskému zdravotnímu stavu.

Ejakulace produkuje normální objem spermatu 2 až 5 miligramů. Ejakulace musí produkovat alespoň 40 milionů spermií, přičemž 75 % z celkového počtu je živých. To znamená, že zbývajících 25 %, což je mrtvých, je považováno za normální. Muž tedy potřebuje vyprodukovat celkem 40 milionů spermií, aby mohl stvořit dítě. V důsledku toho vede nízký počet spermií k problémům mužské plodnosti. Pokud tedy potřebujete zvýšit mužskou plodnost, první věc, na kterou byste měli myslet, je zvýšit objem spermií .

2 možnosti zlepšení kvality spermií

Pokud chcete zlepšit kvalitu spermií, sílu ejakulace a zvýšit produkci spermií, můžete vyzkoušet 2 jednoduché a přirozené metody. Jakkoli to může znít banálně, ale první věc, na kterou byste nikdy neměli zapomenout, je pít dostatek čerstvé vody, která je nezbytná pro správnou funkci celého vašeho těla. Pokud zaznamenáte dehydrataci, vaše tělesné funkce nejsou správné a počet spermií bude také negativně ovlivněn. Vyšší úroveň hydratace znamená více spermií a stejně tak nízká hydratace vám nedovolí mít větší množství spermií. Pokud tím nechcete trpět, vypijte asi osm sklenic tekutiny denně. Díky němu budete schopni produkovat odpovídající množství spermií.

Pokud budete užívat přírodní pilulky na objem spermií, budete moci přispět ke zlepšení kvality vašich spermií. V pilulkách je obsaženo mnoho užitečných bylin a minerálů spolu s kombinací aminokyselin (L-arginin, L-karnitin, L-glycin), důležitých pro vynikající výsledek a dobrý počet spermií. Kromě toho zlepšují krevní oběh a tím zlepšují i ​​erekci, a proto je pro vás zaručen dvojnásobný přínos.

Mužská neplodnost: Možnosti léčby

Možná se ptáte, zda se dá mužská neplodnost léčit. Samozřejmě, že může být. Ve skutečnosti lze napravit více než 50 procent případů mužské neplodnosti. Při hodnocení neplodnosti je nesmírně důležité brát pár jako celek v hodnocení a léčbě a postupovat paralelně vyšetřovacím způsobem až do odhalení problému. Ukázalo se, že čím déle zůstává pár subfertilní, tím horší je jeho šance na účinné vyléčení. Mnoho párů zažívá značné obavy a úzkost již po několika měsících neúspěchu otěhotnět.

Léčba konvenčními metodami může pomoci páru otěhotnět při normálním pohlavním styku. Existují léky, antibiotika a hormony, které může muž užívat, aby pomohl při produkci spermií, zbavil se infekce nebo pomohl při hormonální nerovnováze. Můžete také zkusit nosit volné oblečení, jako jsou boxerky, nebo se vyhnout vířivkám, saunám a dlouhým horkým sprchám.

K dispozici jsou také jiné léčby, i když mohou být invazivní nebo příliš drahé. To zahrnuje mimotělní oplodnění, umělé oplodnění a použití dárce spermatu. In vitro fertilizace zahrnuje oplodnění spermií a vajíčka páru v laboratoři a umístění oplodněného vajíčka do dělohy samice. Umělá inseminace na druhé straně zahrnuje odběr spermií a jejich ruční umístění do vejcovodů nebo ženské dělohy, aby se usnadnilo početí. Dárcovské spermie lze místo toho získat, pokud nedochází k žádné produkci spermií nebo existují jiné funkční problémy s mužskými spermiemi.

Pokud se nechcete uchýlit k dárcům spermatu třetí strany, podívejte se na doplňky stravy, které zvyšují objem spermií. Výrazně zvyšují šance na početí zvýšením objemu spermií, zlepšením erekce a výkonnosti.

Pilulky na plodnost

Mužskou plodnost lze zajistit mnoha různými způsoby. V závislosti na každém případě jsou běžně dostupné léčby a preventivní opatření. Kombinace proaktivního životního stylu a pilulek na plodnost (pilulky zvyšující mužskou plodnost) nebo samotných prášků na zvětšení penisu závisí na každý jednotlivý případ. Psychologické i fyziologické potřebují dostatek pozornosti, aby se snížila šance na erektilní dysfunkci, a klíčem je vždy zůstat ve skvělé kondici a formě.

Dobrý zdravotní stav je v dnešní době mezi dospělými muži stále větším problémem. Komerčně dostupné produkty, jako jsou pilulky na plodnost, služby, jako je silový trénink, aktivity od sportovních po rekreační a řízení životního stylu, jsou stále populárnější. Zůstat fit a udržet si svou sexuální nadvládu není jen módní záležitostí, ale neustále se rozvíjející kulturou. Šampony proti plešatění, přípravky proti stárnutí těla a pilulky na plodnost jsou nyní pro všechny muže stejně běžné jako krémy na holení.

Pro muže je zdravý stav jejich sexuálního zdraví stejně, nebo dokonce více, důležitý jako jejich kariéra a profese. Zdravý sexuální život dává mužům obrovské množství hrdosti a sebevědomí, které potvrzuje jejich cennou existenci ve společnosti. Nemít dobrou erekci je jedna velká noční můra, muži udělají vše, aby se vyhnuli. Neschopnost uspokojit své a partnerčiny sexuální potřeby je velkou hrozbou a urážkou. Je vynakládáno velké úsilí, abychom se tomu vyhnuli, a nyní existuje celá řada opatření, jak tomu zabránit; od léčby pod lékařským dohledem po pilulky na plodnost.

Pilulky na plodnost – zejména ty, které zvyšují objem spermií – podporují větší sexuální sílu a tvrdší erekci. Jsou vyrobeny z organických materiálů, většinou rostlinných složek, které pomáhají tělu, zejména jeho reprodukčním funkcím, být v pořádku a aktivní. Tyto pilulky zlepšují celkové fungování reprodukčního systému, který je základem mužského sebevědomého a robustního sexuálního výkonu. Je to skvělý způsob, jak dosáhnout delších a intenzivnějších orgasmů a zvýšit objem spermií!!

Přísady pro zvýšení plodnosti

Nyní je čas vrátit se k přísadám, které byste měli hledat, když chcete zvýšit plodnost. Věřte tomu nebo ne, mnoho lidí nemá ponětí o tom, že mohou zlepšit své orgasmy. Berou své orgasmy jako něco, co je dáno přírodou. To není pravda. Existují produkty, jejichž primárním účelem je pomoci nám dosáhnout okamžité erekce a delšího orgasmu zvýšením objemu spermií a zvýšením plodnosti. A to vše lze vyrobit za pomoci přírodních surovin.

Zákazníci mají vždy zájem získat za své peníze tu nejlepší hodnotu. Nechtějí kupovat produkty, které nefungují nebo které mohou být nebezpečné pro jejich zdraví. Uvědomujeme si tuto potřebu a snažíme se nabízet nejlepší možnou směs ingrediencí a neustále hledat nová přírodní řešení vašich problémů.

Přísady pro produkci spermatu

První skupina doporučených složek je tvořena těmi, které působí na systém jako celek. Zde je několik možných přísad v tomto seznamu:

  1. Maca Legendární jihoamerická botanická rostlina prokazatelně podporuje libido, potenci a energii.
  2. Zinek – Zinek je minerál zodpovědný za vývoj a správnou funkci reprodukčních orgánů a normální funkci prostaty.
  3. Hloh – obsahují silné antioxidanty a přírodní bioflavonoidy, které podporují zdraví celého kardiovaskulárního systému. Tato bylina může skutečně pomáhat regulovat vysoký i nízký krevní tlak, kromě pomalého odbourávání cholesterolu a tukových usazenin v těle.
  4. Extrakt z Avena sativa – Avena sativa je rostlinný extrakt, který se tradičně používá ke zvýšení síly, mysli, ducha a těla. Zmínky o povzbuzujících účincích avena sativa - obecný název slámy divokého ovsa - byly nalezeny až před 200 lety v německém lékopisu. Moderní studie v Institutu pro pokročilé studium lidské sexuality ukázaly, že avena sativa napomáhá sexuálnímu vzrušení.
  5. Ling Zhi je asijská rostlina známá pro své antialergické, protizánětlivé, antibakteriální a antioxidační účinky. Zvyšuje také pocit vitality a energie. Totéž lze říci o Tian Men Dong, který pomáhá stabilizovat tělesnou hmotnost a podporuje zdravý spánek.
  6. Fucus Vesiculosus vyrovnává funkce štítné žlázy a zvyšuje hladinu energie.

Dále jsou to složky, které zvyšují hladinu testosteronu.

Přísady pro produkci testosteronu

Druhá skupina složek je tvořena přírodními látkami, které stimulují produkci testosteronu v těle, aby zvýšit množství spermií dostupných během každého sexuálního sezení.

  1. Hlavní z těchto složek je oxid zinečnatý. Zinek je známý tím, že hraje klíčovou roli v kvalitě a pohyblivosti spermií. Mezi méně známé, ale stejně důležité funkce patří metabolismus testosteronu a udržování plodnosti a sexuální síly. Bylo prokázáno, že zvyšuje počet spermií a pohyblivost spermií o 80 % až 200 % tím, že napomáhá syntéze testosteronu.
  2. Švédská květina – Pyl, jakožto samčí buňka rostlinné říše, má zaslouženou pověst pro svou extra živost, vitalitu a mužnost. Poskytuje všechny biologické faktory, které jsou prekurzory pohlavních hormonů, a mikroživiny nezbytné pro zdravý reprodukční systém.
  3. Dalším posilovačem testosteronu je Dong Chong Xia Cao, asijská rostlina, jejíž kůra se také používá k ochraně srdce a jater před některými toxiny.
  4. Třetí skupina se skládá ze složek, které vám pomohou dosáhnout tvrdé erekce otevřením krevních cév a zefektivněním průtoku krve tělem, a to zejména v oblasti stydké. Vzhledem k tomu, že erekce jsou jednoduše proudění krve do penisu, můžete snadno pochopit, proč je průtok krve pro jakýkoli druh erekce extrémně důležitý. Můžete také vidět, že královská erekce vyžaduje lepší průtok krve a zdravý kardiovaskulární systém.
  5. Drilizen a Hong Hua Fen otevřou tepny a podpoří průtok krve a zároveň ochrání krevní cévy a srdce pomocí 4', 5, 7- Trihydroxyflavon a San Guo Mu.
  6. Muira puama - Tato brazilská bylina Muira puama, označovaná také jako murapuama, je známá především pro svou účinnou pomoc při erektilní dysfunkci a zvýšení libida a jako afrodiziakum - ale je také výborným tonikem zvýšení celkové pohody a duševní únavy.
  7. Extrakt z borové kůry – Extrakt z borové kůry může zvýšit v těle produkci oxidu dusnatého, chemické látky, která se podílí na mužské sexuální reakci, a může být také užitečný při léčbě erektilní dysfunkce.

Rozsáhlý výzkum nás přivedl k těmto složkám, zatímco nespočet hodin testování nám umožnilo identifikovat správnou směs pro nejlepší výsledky. Delší a tvrdší erekce vykouzlí vašemu partnerovi úsměv na tváři, zatímco vy můžete zvýšit plodnost a užít si sexu více než kdy jindy. Není s tím spojeno žádné riziko, ani finanční, ani zdravotní. Jak můžete vidět z výše uvedeného seznamu, všechny složky jsou naprosto bezpečné.

Zvýšení mužské plodnosti a potence

V našich životech se často odehrávají případy, kdy ženy nechtějí žít s mužem, který si k nim nemůže dovolit sexuální rozkoš. Bezpečnost nestačí; také chceme, aby se nám partner sexuálně vyrovnal. Ženy spíše zůstávají s muži, kteří je dokážou rozpálit touhou a rozproudit jejich fantazii. A jedním z hlavních aspektů přitažlivosti mužů k ženě je jejich mužská potence a jejich mužské schopnosti.

Proto mnoho mužů nehledá výživový doplněk nebo vitamínový komplex, který by jim pomohl posílit mužskou potenci. Ale nejsou jen doplňky výživy, které můžete použít ke zvýšení objemu spermií. Jsou i jiné způsoby a prostředky. Za prvé, zvažte multivitamíny, které vašemu organismu dodají další živiny nezbytné pro vás, zvláště pokud tvrdě pracujete nebo vedete vyčerpávající životní styl.

Každý den byste měli pít hodně čisté vody. Pomoci vám mohou i fyzické tréninky, pokud jsou pravidelné. Velmi pečlivě zvažte svůj jídelníček. Snažte se omezit množství hamburgerů a dalších věcí z rychlého občerstvení, ale zvyšte množství čerstvých a přírodních produktů. Pokuste se regulovat svůj kuřácký návyk, který se špatně projevuje na počtu spermií, množství semene a libida jako celku. Totéž lze říci o alkoholu. Pijte v normálním poměru. Velmi důležitý je dostatek odpočinku a relaxace. Spěte tolik, kolik potřebujete. A pravidelný sex je povinná součást. Udělejte si radost z dobrého sexu a hladina hormonů vám pomůže být v dobré kondici.

Mezi různými dostupnými prostředky, které zvyšují mužskou potenci, se ukázalo, že přírodní doplňky jsou účinné. Můžete si vybrat libovolný způsob. Ale tak či onak, měli byste se před rozhodnutím poradit s lékařem. Pokud si tedy uvědomíte, že potřebujete posílit svou mužskou potenci, stačí mít odvahu udělat první krok a vybrat si metodu, která vám bude nejlépe vyhovovat.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Co je akné? Komplexní přehled akné, pupínků a černých teček: příznaky, příčiny, možnosti léčby.

Při všech těch řečech o akné bychom se také mohli pokusit tento stav trochu definovat. Akné je běžně používaný název pro póry ucpané kožním mazem (také známé jako bílé tečky a černé tečky), pupínky, uzliny nebo cysty, které se mohou objevit na obličeji, krku, ramenou, hrudníku, zádech, horní části paží a horní části nohou. Většina teenagerů a velký počet dospělých trpí akné více či méně delší dobu. Tento stav není omezen na žádnou věkovou skupinu, rasu nebo pohlaví. Postihuje stovky milionů lidí po celém světě. Největší problémy s akné jsou nepříjemný vzhled pupínků a jizvy, které po nich mohou zanechat. Typy akné I když pupínky jsou zdaleka nejběžnější formou akné a s tou, se kterou se většina lidí pravděpodobně setká nebo jím trpí, měli byste vědět, že existují i ​​jiné formy. Nejjednodušší formou je akné vulgaris, které obsahuje pouze komedony, nejjednodušší z lézí. Léze jsou malé skvrny na kůži postižené akné, ačkoli termín „léze“ není omezen na změny způsobené akné v kožní

Komplexní průvodce zvětšením prsou: přírodní prostředky nebo operace?

Zvětšení prsou Stovky tisíc žen na celém světě si přejí mít větší prsa. Přesto většina těchto žen nikdy nebude usilovat o žádnou formu zvětšení prsou. I když by rády měly větší prsa, tyto ženy se nechtějí podrobit nebezpečí nebo nedůstojnosti operace zvětšení prsou – a kdo by je mohl vinit? Upřímně řečeno, většina operací zvětšení prsou přináší méně než dokonalé výsledky. Dokonce i ženy, které se rozhodnou pro mírné vylepšení košíčku B nebo C, mohou skončit s nepřirozenými nebo nerovnoměrnými implantáty. Když uvážíte, že u žen s implantáty je nárůst rakoviny o 21 procent, zdá se, že operace sotva stojí za to. Většina inteligentních žen by raději žila s neuspokojivým A-céčkem, než aby utrácela tisíce dolarů za ohrožení svého zdraví za větší prsa. Dobrou zprávou je, že existuje zcela přírodní bylinná alternativa. Studie ukazují, že ženy, které užívají prášky na zvětšení prsou , zažívají mnoho pozitivních účinků, které by měly z přílivu estrogen. Výsledkem jsou větší, pevnější a plnější

Odhalení tajemství ženského libida: Komplexní průvodce ženského sexuálního zdraví

Mnoho žen má problémy v sexuálním životě a hledá řešení. Problém je v tom, že můžete snadno najít produkt na posílení mužského pohlaví: od známé Viagry po všechny ty bylinné pilulky a krémy. Ačkoli tyto možnosti zvyšují sexuální touhu u žen, jsou navrženy a formulovány pro muže a mohou způsobit nežádoucí účinky. Příběh ženského libida Často problémy , které souvisí se pohlavním stykem, muže zastrašují, protože neví, jak se s nimi vyrovnat a jak situaci napravit. Různé farmaceutické společnosti očividně těží z této myšlenky tím, že nabízejí mužské pilulky na vylepšení mužů, kteří se zabývají svými sexuálními vztahy. Stížnosti na nízké libido však lze pozorovat i u žen, zejména ve věku 40 let. Tato situace je ve většině případů vyjádřena rychlou ztrátou zájmu a/nebo energie dříve, než ženy vůbec dosáhnou orgasmu. Tento problém trápí dámy a přerůstá ve faktor ohrožující harmonii vztahů. Existence standardní ženy je velmi často plná mnoha problémů , které mohou mít příčinu v sociáln